De heer De Smet (B)

Wij doen een beroep op Second Home Service (SHS) bij de verhuur van onze woning in Burgh Haamstede, en dit tot onze grote tevredenheid.
SHS biedt een volledige dienstverlening bij de verhuur. Zij staan hierbij in voor de opvang van de gasten en het klaarleggen van de laken-, keuken- en handdoekpakketten.
De huurders worden persoonlijk en tijdig ontvangen bij aankomst, waarbij hen de sleutel wordt overhandigd en zij een rondleiding krijgen met uitleg over praktische zaken.
Het verblijf in onze vakantiewoning wordt door de huurders in het algemeen als zeer positief beoordeeld. Opvallend hierbij is dat zij vaak spontaan de goede en warme ontvangst en begeleiding door SHS vermelden.
Zelf appreciëren we uitermate de mogelijkheid tot contactname van SHS door de huurders bij praktische problemen. Zo vermeld ik o.m. hun snelle interventie bij enkele kleinere maar vervelende technische defecten. 
Onze woning en de huurders zijn bij SHS in goede handen en dat geeft ons een groot gevoel van rust.


Mevrouw Boevé (NL)

Wij zijn blij dat we Second Home Service gevonden hebben. Vanessa neemt precies de taken van ons over waar wij en onze huurders behoefte aan hebben.


Mevrouw Van Swinderen (NL)

Second Home Service is een prettige partner bij het verhuren van ons huis. Mevrouw Verhage is professioneel, flexibel en betrouwbaar. Het is een prettige gedachte dat zij onze huurders verwelkomt als wij dit niet zelf kunnen doen.

De heer en mevrouw Vaes (NL)

Sinds een jaar zijn we overgestapt naar SHS en dit naar volle tevredenheid. Onze gasten worden persoonlijk ontvangen, krijgen een rondleiding in onze vakantiewoning en bij vragen staat SHS altijd klaar! Dit wordt als zeer prettig ervaren door onze gasten. Al met al verleent SHS een super goede, betrouwbare, flexibele dienstverlening. Je kunt het met een gerust hart aan ze overlaten, hetgeen ons veel rust geeft. Kortom: we willen SHS echt aanbevelen voor eigenaren van een 2e woning in Burgh-Haamstede en omstreken.

Hester Vandersmissen & Jeroen (NL)

Second Home Service is sinds mei 2019 voor ons het adres voor o.a. ontvangst van en sleuteloverdracht aan onze gasten. Daarnaast kan SHS ook zorgen voor bijvoorbeeld beddengoed, handdoeken, theedoeken, servicesets enz... Betrouwbaar, transparant en prettig om mee samen te werken!

Uw recensie hier?

...