Te huur:   

Hieronder vindt u schitterende villa's en charmante chalets die verhuurd worden door de particuliere eigenaren. Dus geen grote recreatieparken met slagbomen en uitgewoonde bungalows. Second Home Service verzorgt de sleuteloverdracht en alles wat er verder nog komt kijken bij de verhuur. Klik op "Meer informatie" voor meerdere foto's, uitgebreide omschrijving en om te boeken.

Wij verhuren ook bedlinnen, theedoeken, handdoeken, babybedjes en kinderstoelen!

Alle vakantiewoningen zijn gelegen aan de westkust van het prachtige eiland Schouwen Duiveland in de provincie Zeeland. Met een ligging direct aan de Noordzeekust en vlakbij de Oosterschelde, de jachthaven van Burghsluis, het Grevelingenmeer en het Veerse Meer vormt dit de ideale uitvalsbasis voor fietstochten, watersport, wandelingen door de natuurgebieden, rondje met een pontje, MTB-parcours en uitstapjes naar bijvoorbeeld Neeltje Jans.

Ook beschikt de Westhoek van Schouwen over indoorspeelgelegenheden, dus mocht het weer iets minder zijn dan kunt u met de kids naar Ut Knienol of de kinderkermis (Het huis van Burgh).

Populierenlaan 17 te Nieuw Haamstede
Domaine populair

Deze vrijstaande vakantiebungalow (6-persoons) is gelegen aan het natuurgebied van het zweefvliegveld en beschikt over een grote tuin, terras, fietsen en een bbq. Heerlijk rustig met veel privacy. Voor de kinderen is het ideaal om te spelen. Op korte afstand van het Noordzeestrand en de vuurtoren.

Schouwse Duin 32 te Burgh Haamstede
Bosweg

Deze gerenoveerde vrijstaande vakantiewoning met zonnige tuin (6-persoons) is gelegen aan de Bosweg op zeer korte afstand van het Noordzeestrand, Zeepeduinen en de bossen van Westenschouwen met diverse fiets- en wandelroutes (ook MTB). Kleinschalig park.

Hond toegestaan.

Schouwse Duin 8 te Burgh Haamstede
Bosweg - Schouws duinhuis

Deze vrijstaande vakantiewoning (6-persoons) is van alle gemakken voorzien en gelegen aan de Bosweg op zeer korte afstand van het Noordzeestrand, Zeepeduinen en de bossen van Westenschouwen met diverse fiets- en wandelroutes (ook MTB). Kleinschalig park.

Honden zijn niet toegestaan / no smoking!

Burghduin 13 te Burgh Haamstede
Villa Burghduin

Deze vrijstaande rietgedekte vakantievilla (6-persoons) is gelegen aan de Bosweg op zeer korte afstand van het Noordzeestrand en de bossen van Westenschouwen met diverse fiets- en wandelroutes (ook MTB). Zeer intiem en kleinschalig park.

Hond toegestaan.

Burghduin 9 te Burgh Haamstede
Villaduin 9

Deze vrijstaande rietgedekte vakantievilla (6-persoons) is gelegen op zeer korte afstand van het Noordzeestrand en de bossen van Westenschouwen met diverse fiets- en wandelroutes (ook MTB). Zeer intiem en kleinschalig park.
Hond toegestaan.

Burghduin 5 te Burgh Haamstede
Hoeve Duinzicht

Deze vrijstaande rietgedekte vakantievilla (8-persoons) met sauna is gelegen aan de Bosweg op zeer korte afstand van het Noordzeestrand en de bossen van Westenschouwen met diverse fiets- en wandelroutes (ook MTB). Zeer intiem en kleinschalig park.

Hond toegestaan.

De Kure 19 te Westenschouwen
Zomerzotheid

Charmante vakantiewoning (4-6 persoons) met vaatwasser op loopafstand van het Noordzeestrand, restaurants, supermarktje en 300 hectare bos. 

Hond op aanvraag toegestaan.

De Kure 19 te Westenschouwen
Zomerzoen

Nieuw gebouwd chalet (4-persoons) op loopafstand van het Noordzeestrand, restaurants, supermarktje en het bos. 
Hond op aanvraag toegestaan.

Uw woning hier?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!