Te huur:   

Hieronder vindt u schitterende villa's en charmante chalets die verhuurd worden door de particuliere eigenaren. Second Home Service verzorgt de sleuteloverdracht en alles wat er verder nog komt kijken bij de verhuur. Klik op "Meer informatie" voor meerdere foto's, uitgebreide omschrijving en om te boeken.

Wij verhuren ook bedlinnen, theedoeken, handdoeken, babybedjes en kinderstoelen!

Alle vakantiewoningen zijn gelegen aan de westkust van het prachtige eiland Schouwen Duiveland in de provincie Zeeland. Met een ligging direct aan de Noordzeekust en vlakbij de Oosterschelde, de jachthaven van Burghsluis, het Grevelingenmeer en het Veerse Meer vormt dit de ideale uitvalsbasis voor fietstochten, watersport, wandelingen door de natuurgebieden, rondje met een pontje, MTB-parcours en uitstapjes naar bijvoorbeeld Neeltje Jans.

Ook beschikt de Westhoek van Schouwen over indoorspeelgelegenheden, dus mocht het weer iets minder zijn dan kunt u met de kids naar Ut Knienol of Sport- en Recreatiecentrum Westerschouwen.
Torenweg 75 te Nieuw Haamstede

Vakantiewoning Geverink

Deze vrijstaande luxe vakantiebungalow (10-persoons) is gelegen in de duinen van Nieuw Haamstede en is voorzien van alle gemakken. Op loopafstand van het strand, gelegen naast de strandovergang.

Schouwse Duin 32 te Burgh Haamstede

Bosweg

Deze recent gerenoveerde vrijstaande vakantiewoning met zonnige tuin (6-persoons) is gelegen aan de Bosweg op zeer korte afstand van het Noordzeestrand, Zeepeduinen en de bossen van Westenschouwen. Kleinschalig park.

Hond toegestaan.

Schouwse Duin 8 te Burgh Haamstede

Bosweg - Schouws duinhuis

Deze vrijstaande vakantiewoning (6-persoons) is van alle gemakken voorzien en gelegen aan de Bosweg op zeer korte afstand van het Noordzeestrand, Zeepeduinen en de bossen van Westenschouwen. Kleinschalig park.

Honden zijn niet toegestaan / no smoking!

Duindoornweg 6 te Nieuw Haamstede

De Wulp

Charmante vakantiewoning (5-persoons) met een apart gastenverblijf (2-persoons) op loopafstand van de zee!

Burghduin 13 te Burgh Haamstede

Villa Burghduin

Deze vrijstaande rietgedekte vakantievilla (6-persoons) is gelegen aan de Bosweg op zeer korte afstand van het Noordzeestrand en de bossen van Westenschouwen. Zeer intiem en kleinschalig park.

Hond toegestaan.

Burghduin 9 in Burgh Haamstede 

Villaduin 9

Deze vrijstaande rietgedekte vakantievilla (6-persoons) is gelegen op zeer korte afstand van het Noordzeestrand en de bossen van Westenschouwen. Zeer intiem en kleinschalig park.
Hond toegestaan.

Burghduin 5 te Burgh Haamstede

Hoeve Duinzicht

Deze vrijstaande rietgedekte vakantievilla (8-persoons) met sauna is gelegen aan de Bosweg op zeer korte afstand van het Noordzeestrand en de bossen van Westenschouwen. Zeer intiem en kleinschalig park.

Hond toegestaan.

Groenoordswegje te Burgh Haamstede

Casa Marijke 

Vrijstaand chalet (4-persoons) te huur tussen Burgh-Haamstede en Nieuw-Haamstede. Ideale uitvalsbasis! 

De Kure te Westenschouwen

Zomerzotheid

Charmante vakantiewoning (4-6 persoons) met vaatwasser op loopafstand van het Noordzeestrand, restaurants en 300 hectare bos. Hond op aanvraag toegestaan.

De Kure 19 te Westenschouwen

Zomerzoen

Nieuw gebouwd chalet (4-persoons) op loopafstand van het Noordzeestrand, restaurants en het bos. Hond op aanvraag toegestaan.

Duindoornweg 8 te Nieuw Haamstede

De Duindoorn

Authentieke vrijstaande vakantiebungalow (9-persoons) op korte afstand van het strand en de vuurtoren.
Hond toegestaan.

Larixweg 8 te Nieuw Haamstede

Vuurtoren

Gezellige vakantiebungalow (8-persoons) gelegen in het groen, dichtbij de vuurtoren en het Noordzeestrand.

Uw woning hier?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!